Co. van het het Vermaakmateriaal van Guangzhousunway, Ltd.

Ervaring & Professionele manufactory Stadiumverlichting 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Quality Control
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Beam moving head licht voor verkoop
Van goede kwaliteit Beam moving head licht voor verkoop
Weinas is het grootste marktaandeel in Mexico, vooral bewegend hoofd, zijn wij de leiders in Straal

—— Oliver Llisca

U bent altijd mijn eerste keusleverancier, is het materiaal werkelijk uitstekend, houd ik zeer van het. dank voor uw steunt vriendelijk.

—— Elroy J.A. Fernandez

De uitstekende verpakking, u deed uw baanbeste, dankt u!

—— Oleg Simonov

Hartelijk dank voor uw grote samenwerking, was het project gebeëindigd wegens uw snelle levertijd en aandacht voor alle dingen

—— Jindra Risso

Stabiel punt en de goede naverkoopdienst dat een partij in mijn markt steunen. Dank u!

—— Peter Kirkup

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd. Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd. Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd. Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd. Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd. Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd. Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd. Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd. Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd. Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd.
Het Beeld van het bedrijfprofiel Weinas Eigen Fabriek Weinasfabriek Laden container Verkoopteam toonzaal 1 toonzaal 2 workshop1 Het pakket van het vluchtgeval Kartonpakket

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Weinas
Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%
Factory Address: No.78 First street,Yinbian,Jiahe,Baiyun District,Guangzhou,Guangdong Province,P.R.China

Co. van het het VERMAAKmateriaal van GUANGZHOU SUNWAY, Ltd, een lid van de Vereniging van de het Vermaaktechnologie van China (leidde door het Ministerie van Cultuur, de VRC), is een professionele fabrikant die zich in ontwerp, vervaardiging, verkoop en marketing van reeks producten van stadiumverlichting specialiseert. Tegelijkertijd, zijn wij ook professioneel in het plaatsen van en het aanpassen van verscheidene van stadiumprojecten, zoals megadisco, nachtclub, de ruimte van de Karaokebal, de conferentieruimte van verschillende media, de achtergrondmuziekuitzending van in/outdoor, enz.

 

Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd.

 

 

Wij hebben meer dan 200 verscheidenheden van producten, die zich van be*wegen-hoofden, aftastenverlichting uitstrekken, volgen vlekken, lasers, openluchtverlichting, programmaverlichting, goboverlichting, stroboscopen, leiden, sprekers, versterkers, enz.-stadiummateriaal

Zoals beter hebben ons productiebeheersysteem en systeem voor kwaliteitscontrole, geoptimaliseerde leveringsketens van grondstoffen, onze productiviteit en kwaliteit van producten verder verbeterd. Veel van onze producten hebben de certificatie van Ce en ROHS-bereikt. Sinds onze onderneming, met overvloedige project de bouwervaring, van middelen voorziet het rijke product en beroeps en. de gelovige naverkoopdiensten, hebben wij aan vereisten van grote hoeveelheid die klanten voldaan, oplossingen voorzien van perfecte verlichting en akoestiekmateriaal en een goed reputatie en een vertrouwen van elke professionele binnenlandse en overzee klant winnen die wij hebben gediend.

 

Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd.

 

Als actief en agressief team van onderneming, zijn wij er stellig van overtuigd dat de „goede kwaliteit het leven van een onderneming“ is. Met principe die om „te vernieuwen zich te ontwikkelen, naar de wereld vooruitgaan“, verheugen wij ons op oprecht het creëren van onze briljante toekomst met u-onze voorname cliënten, binnenlands en overzee.

Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd.

Contactgegevens
Guangzhou Sunway Entertainment Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Alina Wu

Tel.: 86-20-86093106-8:30

Fax: 86-020-86093136

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)